Кариера в счетоводна къща Варна

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на мечтите си."
~ Елинор Рузвелт

Кариери

Кариера в България. Защо не?  Минчев Консултинг Груп е счетоводна къща в град Варна, която има за цел да запази мислещите и можещи хора в България. Ние вярваме, че всеки който има желание може да открие своя успешен професионален път в България. Ако търсиш нещо повече от кариера в счетоводството, то Ти си попаднал на правилното място. Концепцията на нашата счетоводна къща за корпоративна отговорност обединява в себе доброволческа дейност – в образователната система, предприемачество и грижа за околната среда – по начин, който дава възможност за истинска изява на Твоите умения, компетентност и способности. По този начин Ти ще имаш не само професионално, но и личностно развитие.

Желанието на нашата счетоводна къща е да наемаме хора, притежаващи аналитично мислене, лидерски потенциал, почтеност, креативност и способност да работят с хора от различни йерархични нива.

Който се присъедини към екипа на счетоводна къща Минчев Консултинг Груп в град Варна среща хора, споделящи еднакви ценности и намира подкрепа, доверие и респект. Следващото Ти работно място трябва да те постави в сърцето на един високо-ефективен екип.

С удоволствие, искаме да те информираме, че в момента има свободна позиция. Търсим млад и енергичен специалист, който да се включи в нашия счетоводен екип. Ако имаш завършено висше образование, владееш английски език и търсиш нови предизвикателства, не се колебай да ни изпратиш автобиография и мотивационно писмо на следния адрес: jobs@minchevconsult.com