Счетоводни услуги Минчев Консултинг Груп

"Забавно е да правиш невъзможното."
~ Уолт Дисни

Счетоводна къща Минчев Консултинг Груп

Здравейте! Казвам се Георги Минчев и съм управляващ съдружник в счетоводна къща Минчев Консултинг Груп. Имам придобита магистърска степен по “Счетоводство и Контрол” от Икономически Университет – Варна. След това придобих следдипломна квалификация в областта на мениджмънта  от University of Virginia – Darden Graduate School of Business Administration. През 2014г. бях успешно сертифициран като счетоводител от Association of Accounting Technicians (UK) – професионална счетоводна асоциация, която е базирана в Лондон, но има членове в над 90 държави по целия свят.  Много мои познати напускат България, защото тук има много проблеми. Аз реших да създам счетоводна компания тук, защото вярвам, че проблемите са възможности, а решенията им – бизнеси.

 Минчев Консултинг Груп предоставя професионални счетоводни услуги, административни и консултантски услуги на местни и чуждестранни клиенти. Нашата счетоводна къща предлага строго индивидуален подход към всеки клиент, следвайки духа на корпоративната култура и високото ниво на бизнес етиката. Корпоративната ни политика е базирана на високо качество и ефективност, които са в пълно съответствие с националните и международните счетоводни и данъчни правила. Относно отношението ни към работата с нашите клиенти – ние изграждаме техните способности и лидерски умения на всички нива и при всяка възможност. Стремим се да постигнем дългосрочни лоялни бизнес взаимоотношения, които допринасят за успешния бизнес на нашите клиенти, като отговаряме на техните нужди и успяваме да запазим пълна конфиденциалност.

В Минчев Консултинг Груп взехме решение да развиваме нашата счетоводна къща успоредно с внедряването на нови технологии, които ни позволят да подобряваме ефективността и работните процеси в компанията. На първо място използваме софтуерни решения разработени от водещи компании в сферата на ИТ индустрията, които гарантират висока ефективност и сигурност в нашата работа. Разполагаме с цифрови сертификати за универсален електронен подпис, с които извършваме обмен на данни с държавната администрация. Начин на работа, който спестява време и усилия, както на нас така и на всички наши клиенти. Извършваме както  on-line банкиране  така и  обмяна на информация с нашите клиентите използвайки криптирани връзки, тъй като киберсигурността е водещ фактор в съвременният Свят.

В динамичната икономическа действителност на бързо променящо се законодателство е изключително важно да изберете доверен бизнес партньор за счетоводни услуги и данъчните консултации. Този партньор трябва да бъде гарант за сигурност на Вашата компания, да Ви съдейства и улеснява при вземането на решения, да Ви информира при промени в данъчните закони, които пряко или косвено оказват влияние на Вашия бизнес.

С гордост можем да заявим, че Минчев Консултинг Груп е символ на високо качество, професионализъм, независимост и етика както за клиентите, така и за професионалната общност и държавните институции. От началото на 2014г. Минчев Консултинг Груп е пълноправен член на базираната в Брюксел, Европейската Счетоводна Асоциация.