Счетоводни услуги on-line гр. Варна

"Технологиите променят играта."
~Неизвестен автор

On-line счетоводни услуги

Получаването на On-line счетоводни услуги е бърз и лесен начин за комуникация между счетоводна къща Минчев Консултинг Груп, нашите клиенти и представителите на държавните институции в България. Живеем в 21 век – векът на високите технологии. Фирмената политика на нашата счетоводна къща е ориентирана към внедряване на последно поколение софтуер. Екипът на Минчев Консултинг Груп разполага с цифрови сертификати за универсален електронен подпис, с които може да представлява Вас и компаниите Ви пред органите на държавната администрация, като подава от Ваше име всички задължителни справки, формуляри и декларации. Използвайки тази възможност в процеса на предоставяне на счетоводни услуги, си спестяваме взаимно време и пари. Ако изберете On-line счетоводни услуги, няма да ви се налага всеки път да посещавате офиса на счетоводната къща, за да подписвате и подпечатвате поредния документ.

Как ще ни изпратите първичната си счетоводна документация, за да получите желаните счетоводни услуги? Има три начина:

Какви решения съществуват, ако сте избрали да получавате on-line счетоводни услуги?

1. Имате приходни фактури
– Екипът на нашата счетоводна къща поема изцяло издаването на Вашите приходни фактури. Когато възникне необходимост да издадете фактура на Ваш клиент, ни изпращате заявка на office@minchevconsult.com, в която описвате данните на клиента, основанието по фактурата и сумата за плащане. В рамките на работния ден екипът на нашата счетоводна къща ще Ви изпрати обратно издадената фактура в PDF формат. Така ще имате възможност да разпечатате вече издадената фактура или директно да я препратите на Вашия клиент.

2. Имате разходни фактури
– Ако имате електронни фактури, които получавате на Вашия e-mail адрес, единственото нещо, което трябва да направите, е да добавите и електронния адрес на нашата счетоводна къща. Що се отнася до електронни фактури, които изтегляте директно от сайт на Ваш доставчик, достатъчно е да ни изпратите изтегления файл на office@minchevconsult.com . За всички останали фактури, които получавате на хартия, важат решенията, които вече посочихме (посещение от наш служител; изпращане по куриер; сканиране)

3. Документация, свързана с управлението на Вашия персонал
– Достатъчно е да ни се обадите по телефона или да ни изпратите e-mail с искане за сключване, изменение или прекратяване на трудови договори, издаване на служебни бележки или други документи, нужни на Ваш служител. Екипът на нашата счетоводна къща ще изготви цялата документация. След това ще завери необходимите документи в НАП и ще Ви ги изпрати на посочената от Вас електронна поща за кореспонденция. От Вас се изисква единствено да ги разпечатате, подпишете и подпечатате и да ги връчите на служителя.

4. On-line банкиране.
Всяка банка в България предлага на своите клиенти интернет банкиране. Интернет банкирането представлява елементарен начин, чрез който не само че можеш да следиш във всеки един момент движението и наличността по банковите си сметки, но можеш и да извършваш плащания към доставчици. Избирайки да получавате on-line счетоводни услуги, Вие ще имате възможността да се възползвате в пълна степен от възможностите, които предоставя Вашето интернет банкиране. Представител на нашата счетоводна къща ще подготвя Вашите платежни нареждания в системата на Вашата банка, а Вие само ще ги потвърждавате, когато решите да извършите плащане.

5. Данъчни казуси и счетоводни въпроси.
Когато възникне данъчен казус или имате въпрос, свързан с получаваните счетоводни услуги, не се колебайте да се свържете с нас по начин, който е удобен за Вас. Екипът на нашата счетоводна къща ще се запознае с конкретния казус и след като извършим необходимите проучвания, ще получите писмен отговор на посочената от Вас електронна поща за кореспонденция.

Ако искате да получите оферта за on-line счетоводни услуги, свържете се с нашата счетоводна къща. Не сме публикували цени на предлаганите счетоводни услуги, тъй като всеки наш клиент получава специална ценова оферта, съобразена с неговите индивидуални потребности.